Dragon Computers - Pricewatch Shopreviews - Reviews (2024)

Gebruikers over webshop Dragon Computers

Review toevoegen

martinvv1972 Karma 2,05K

30 maart 2024 11:01

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

0 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Mooie pc besteld voor een mooie priijs,
De advertentie beschrijving was dat het een i5-12600 KF processor was, maar bij aflevering bleek het een 12600K te zijn, dus dat was mooi, want de K versie heeft WEL een gpu op de cpu.
16 gig 4800 mhz ddr5 geheugen is ook lekker vlot, hoewel ik dat ik de toekomst nog wel ga vervangen voor 64 gig 6000 in de toekomst.
niet zozeer omdat het noodzaak is, maar gewoon omdat het kan, en hoe sneller hoe mooier natuurlijk.
Overclocken is geen optie met dit moederbord, maar wat mij betreft ook niet nodig.

Ik had de pc maandagavond laat besteld en donderdag kwam hij goed verpakt binnen, De videokaart was los meegeleverd in de originele doos, maar die was zo ingebouwd.

De pc loopt als een zonnetje ! mijn oude was een i7-3770K en hoewel ik die al jaren op 4000 mhz had lopen merk je toch wel waanzinnig veel verschil !
ik kan er weer jaren tegen !

Overal kreeg je netjes de originele verpakkingen van meegeleverd, behalve van de processor. en ik had de casebadge wel graag willen hebben.
maar da's eigenlijk geen minpuntje te noemen.

Wat ik WEL een klein minpuntje vind is dat de videokaart weliswaar in de originele verpakking werd meegezonden, maar ZONDER de anti statische zak.
je weet tenslotte nooit wat er tijdens transport met de doos gebeurd.

Al met al ben ik 110% tevreden over Dragon computers, en durf ik deze winkel aan iedereen aan te raden.

Verzending

Netjes en stevig verpakt, met ruim voldoende dempend materiaal in de doos,
Alle dozen zaten samen in 1 grote vierkante doos.

xelectrickz Newbie Karma 68

1 februari 2024 21:23

Algemeen:

3 van 5 sterren

Verzending:

0 van 5 sterren

Klantenservice:

0 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Overal wel tevreden. Wat problemen gehad maar met wat kennis van computers was het redelijk makkelijk opgelost. Ze volgen hun bestellingen goed op en bieden hulp aan indien nodig.

VinnyG010 Newbie Karma 104

4 december 2023 11:59

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Na heel veel mails met de klantservice van Dragon Computers (Nevel) besloten om er toch maar voor te gaan, een bestelling geplaatst.
Ik zou deze eerst na voltooiing op gaan halen vanwege het wantrouwen van de pakketbezorgers, echter vanwege tijd toch maar besloten deze op te laten sturen.
Nevel beloofde namelijk dat hij mijn machientje heel goed zou inpakken, geen woord van gelogen....alles was heel goed verpakt zelfs in de machine !
Nadat ik de pc helemaal had uitgepakt, de videokaart en mijn eigen harddisk ingebouwd heb ik zonder problemen mijn Win 11 kunnen installeren.

Gewoon TOP Service van de hoogste plank!

Een hele tevreden gebruiker uit Rotterdam.

Verzending

Nevel beloofde namelijk dat hij mijn machientje heel goed zou inpakken, geen woord van gelogen

Klantenservice

Geduldig, professioneel, technisch, klantgericht, bovenstaande niet eerder meegemaakt zelfs niet in de grotere computerwinkel in de regio 010.

dargent Karma 353

15 november 2023 17:36

Algemeen:

1 van 5 sterren

Verzending:

1 van 5 sterren

Klantenservice:

1 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

LET OP!!! Vanwege extreme drukte leveren ze te laat!!!

Dit wordt echter niet vermeld op de website of tijdens het bestel process, dan vermelden ze namelijk dat het product leverbaar is en dat de bestelling binnen één tot zeven werkdagen wordt verzonden.

Pas wanneer je betaald hebt krijg je een email met de volgende melding: 'Het is extreem druk. Wij streven erna binnen boven genoemde levertijden te verzenden. Zouden er vragen of problemen zijn mailen of bellen wij u'.

Bij telefonisch navragen, waarbij je eerst dik een uur in de wacht staat, krijg je te horen dat er een toch een onderdeel niet leverbaar was en dat ze hopen dat snel binnen te krijgen.
Je zou dan verwachten dat ze vanwege problemen je even informeren zoals ze zelf claimen te doen, echter verzaken ze daar ook graag in.

Nu claimen ze dat het pakket 'gisteren verzonden is', echter hebben we nog geen bezorgtijd gekregen. Gebeld met PostNL en die vertellen ons dat het pakket nog niet door PostNL is ontvangen.

Al met al een zeer Kwalitatief Uitermate Telleurstellende ervaring.
Zeker gezien het feit dat deze draken je pas informeren over extreme drukte wanneer ze de poen al op de bank hebben. Dat kan echt niet, zeer ongepaste manier van zaken doen!

Wees dus allen gewaarschuwd en kijk nog even rond op het internet voordat je een bestelling plaatst, er zijn genoeg prima alternatieven te vinden. gamepc.nl; reduxgaming.nl; deviantsystems.nl, etc, etc.

Verzending

Wordt gezegd dat hij is verzonden echter heeft PostNL niets ontvangen. Ik denk dat ze alleen een verzondbon hebben aangemaakt en PostNL de schuld in de schoenen schuiven om van die zeurende klant af te zijn. Zo niet dan hebben ze een groter probleem want dan is er een computer kwijt die ze toch moeten gaan leveren!

Computer besteld op 2 november 2023, vandaag 15 november 2023 heeft PostNL nog niets ontvangen.

Klantenservice

Om je tevreden te stellen beloven ze je koeien met gouden horens, maar alsnog te laat leveren!

Tha Render_2 Karma 9,95K

28 september 2023 19:56

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Ik bouwde vroeger zelf computers maar heb er geen tijd meer voor dus op de website van Dragon Computers een volledig systeem kunnen bestellen, handig. Gekozen voor wat upgrades.

Levertermijn klopt niet, en dat hoor ik van iedereen dat er besteld, ik vrees dat ze het té druk hebben. Staat binnen de 1à6 werkdagen geleverd, het is uiteindelijk 2 weken geworden.

Computer komt goed verpakt toe, grafische kaart moet je zelf nog installeren maar dat begrijp ik wel, een 4070Ti weegt een pak en tijdens transport kan die wel eens afbreken. Dus kaartje geïnstalleerd, booten, meteen melding dat windows niet geactiveerd is.. Ik had een Windows 11 home licentie + installatie besteld (aan 140€). Komt die klagen dat ik mijn hardware heb gewijzigd en dus een nieuwe licentie moet kopen. Dragon Computers geeft aan op hun website dat ze de grafische kaart los meesturen maar ze uiteraard wel getest geweest is in het systeem maar klopt niet, ik heb de zegel van de verpakking nog moeten verbreken en Windows komt nu dus klagen dat ik mijn hardware heb gewijzigd.. Kan dus niet verder nu, zo jammer.

Ook had ik gekozen (en betaald) voor een upgrade van SSD naar een Transcend 250S, hebben ze er een Kingston KC3000 ingestoken ..

Dus in het algemeen maar een zwakke ervaring, volgens mij wordt het allemaal snel snel snel gedaan en weinig aandacht voor kwaliteit en correctheid. Jammer

Onderstaande shopreviews zijn ouder dan 1 jaar en worden niet langer meegenomen in de gemiddelde score.


grinda272 Newbie Karma 196

20 maart 2023 11:37

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Het enige verbeterpuntje tijdens de bestelling voor mij was dat wanneer je een andere kast selecteert, het plaatje niet geupdate werd op de site. Hierdoor raakte ik wat in de war en wist ik niet zeker of ik een witte of een zwarte kast zou gaan krijgen. Maar na wat beter te kijken was dit wel gewoon terug te vinden.

Verder was de bestelling erg makkelijk en goed te doen, je hoeft je geen zorgen te maken over dingen zoals de afmetingen van de videokaart etc, aangezien dit vooraf al door Dragon gedaan is door de keuzes die je kan maken.

Verzending

Voor mijn bestelling waren 1 tot 8 werkdagen verzendtijd en het werd netjes op de 8e werkdag verstuurd, een beetje aan de lange kant qua verzendtijd, maar nog altijd binnen de aangegeven verzendtijd, dus niks mis mee.

Klantenservice

Ik kon bij mijn bestelling een gratis toetsenbord als cadeau kiezen, deze was helaas binnen een aantal dagen kapot. Nadat ik hier een email over heb gestuurd naar Dragon Computers werd dit gelijk opgelost en zonder enige moeite werd er een nieuw toetsenbord opgestuurd, zonder dat ik de oude retour hoefde te sturen.

Top service!

joostbloom Newbie Karma 92

1 maart 2023 14:37

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Niets dan lof! Heldere website om de configuratie zelf eenvoudig samen te stellen. Goede communicatie over levering. Toen bleek dat er iets niet goed was, was de support geduldig, behulpzaam en perfect. Kregen de volgende dag een nieuwe voeding en alles draait als een zonnetje. Aanbevelingswaardig!

Verzending

Snel geleverd en goed verpakt

Klantenservice

Erg behulpzaam! Top!

Game4U2B Karma 638

26 februari 2023 14:25

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

4 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Zag de verschillende builds die men te koop stelde en wist meteen wat ik wilde. Twijfelde wel even of het te vertrouwen was om online zo een duur systeem te bestellen zonder te weten welk merk grafische kaart er in zou komen maar ben wel zeer tevreden nu.
Moet wel zeggen dat wegens de drukte de build niet na de beloofde max levertijd van 9 dagen werd geleverd maar na bijna twee keer zolang en dat de telefoontjes uit belgie nogal kostelijk waren aangezien ik telkens lang moest wachten op een medewerker aan de lijn.

Verzending

Opgestuurd met alle originele dozen van de onderdelen en de grafische kaart in de doos gied verpakt. Het zelf inplaatsen ging zeer vlot lede dankzij de meegeleverde brief met youtube link

Klantenservice

Te lange wachttijd voordat je een medewerker aan dd lijn hebt zeker als je per minuut kosten moet betalen.
Wel zeer goede klantenservice verder.

Kleutekleppr Newbie Karma 177

1 februari 2023 17:29

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

prima website, goed overzichtelijk. makkelijk een bestelling te plaatsen. binnen levertijd geleverd, dus in 1 woord: uitstekend.

Klantenservice

1 voetje was stuk bij de levering van product (complete pc; betrof de behuizing), ff mail gestuurd en heb direct een nieuw voetje opgestuurd gekregen (ook al ontvangen). goed bedrijf, uitstekende service.

Briefgeld Newbie Karma 86

14 januari 2023 11:39

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

0 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Volledige computer gekocht bij deze zaak. Als je binnenkomt is het geen "flashy" winkel, maar dit draagt alleen maar bij aan het feit dat het recht toe, recht aan is. Je krijgt goed advies, over producten die over het algemeen zeer scherp geprijsd zijn.

Klantenservice

Ik moest helaas terug voor een defect onderdeel, maar zelden zulke goede klantenservice gehad. Emails worden binnen een dag beantwoord, en aan de telefoon word je goed geholpen. Het enige nadeel voor mij was dat ze in limburg zaten, maar dat is natuurlijk een relatief probleem.

Popow Newbie Karma 106

6 januari 2023 22:02

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

4 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Werk op het derde systeem door de jaren heen bij hun gekocht. Eerste klas onderdelen. Top spul. Eigen wensen kunnen makkelijk worden doorgevoerd.
Veel anderen naar ze doorgestuurd. Zeer behulpzaam.
Ik heb geen slechte ervaringen met ze.

Verzending

Kant en klaar systeem binnen vier dagen geleverd. Afwijkende sytemen kunnen wat langer duren als er ondedelen moeten worden besteld.
Onder de huidige chiptekorten zal dat wel duren.

Klantenservice

1 keer een tijdens transport beschadigd systeem ontvangen. Werd onmiddeliijk vervangen.

KingLearbe Newbie Karma 160

4 augustus 2022 07:58

Algemeen:

3 van 5 sterren

Verzending:

0 van 5 sterren

Klantenservice:

3 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Helaas waren er veel slordigheden bij de bouw. En moeilijkheden in de communicatie met de klantenservice. Uiteindelijk is alles oplost.

Klantenservice

Er wordt niet goed gereageerd op klachten via bedrijfseigen contactformulier. Gedoe over of er wel of niet gereageerd is op het contactformulier.
Volgende keer gewoon bellen.

Koriel Karma 15,6K

28 juli 2022 21:46

Algemeen:

4 van 5 sterren

Verzending:

0 van 5 sterren

Klantenservice:

4 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Een zware game pc gekocht. Derde pc die ik hier al heb gekocht. Alles voorlopig naar wens.

Klantenservice

Na een probleempje werd er door Dragon Computers contact opgenomen.

GudBoi Newbie Karma 119

16 maart 2022 20:13

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

0 van 5 sterren

Klantenservice:

0 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

The product arrived in mint shape and everything was good. Unfortunately, I had to return it for reasons that have nothing to do with the store. They handled my return with no problems and refunded me. I can recommend them!

jutuiz Karma 1,63K

27 december 2021 16:44

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

4 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Betreft aankoop stille en krachtige desktop voor kantoor . Leuke winkelervaring. In plaats van een PC volledig "from scratch" te gaan opbouwen kies je een prebuild en daarna ga je opties toevoegen of afvinken. Prima zo. PC werd afgemonteerd zoals besteld, met enkele gratis upgrades erbij. De prijs zat ruim onder de concurrentie of die van aparte onderdelen. Al bij al een superpositieve ervaring.

Verzending

PC werd geleverd zoals verwacht, prima verpakking, duidelijke instructies. De grafische kaart wordt apart geleverd, zelf te monteren. Dit omdat ze kan beschadigd worden tijdens het transport mocht ze al gemonteerd zijn. Prima, een kaart monteren is behoorlijk eenvoudig. De afdekplaatjes achterin waren al weggenomen zodat minder technisch ervaren mensen de kaart zeker niet verkeerd zouden monteren, en meer nog omdat de kaart uiteraard getest werd. De case wordt binnen gevuld met kleine airpockets om alles op z'n plaats te houden. Alle originele verpakkingen met kabels, handleidingen, en niet gebruikte accessoires worden meegeleverd. Kabelmanagement was OK, ik heb nog de voeding zelf geupgraded, en stel vast dat ik het kabelmanagement niet beter/anders zou doen dan de mensen van Dragon Computers. Bios stond goed. Geheugenmodules zaten in de juiste gleuven. Kabeltjes case waren correct aangesloten. Schroeven voeding waren nogal strak aangespannen waardoor het metaal wat bol staat (verkeerd moment ingesteld op de electrische schroevendraaier). Maar dat is vitten...

Klantenservice

Goede en snelle communicatie in afwachting van levering. Er was vertraging, maar dat werd netjes meegedeeld. Ik heb ook een keer gebeld omdat ik langere schermkabels moest bij bestellen (ik heb een 3 monitor setup), en om 100% zeker te zijn welke type (HDMI of DP) ik dan best dubbel bestelde. Werd ook na een korte vraag op de werkvloer netjes meegedeeld. Prima zo.

snoochen Karma 481

20 december 2021 10:40

Algemeen:

2 van 5 sterren

Verzending:

3 van 5 sterren

Klantenservice:

3 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Heb een pc gekocht bij dragon computers. Besteld op 26 nov, binnengekomen op 11 dec. Op het doos was een gat. Dat gaf gelukkig geen schade op de case. Alles is goed beschermt ingepakt.

Moest zelf nog een SSD en de GPU installeren. Bij het openen van de case ben ik verbaast hoe slecht alle connectors zijn aangesloten. Scheef, veelte strak en beschadigde gebogen kabels. Er is een schroefdraad kapot aan m’n case, staat op een kier nu. Led verlichting is niet aan te passen, heeft altijd flikkerende RGB als ik hem aanzet. (Erg jammer) Je moet klein beetje kennis hebben over computers om het bestelde pc af te maken. Ik heb zelf het hele cable management moeten opnieuw doen.
Ik had verwacht dat de kabels al waren afgebonden met de stekkers (sata) erin naar de plaats waar het SSD moet komen. Ik had beter moeten zeggen stuur maar alle onderdelen los. Voor een pre-build pc is het slecht in elkaar gezet.

Verzending

Zat bij aankomst een gat in het doos. Niets is beschadigd het is allemaal zeer goed verpakt.

Klantenservice

Een keer gebeld om te vragen waarom het buiten de verwachte 5 werkdagen was, en of het pc standard een SSD had. Met veel verwarring een antwoord gekregen op de vertraging. Maar ben verwezen om te mailen.

Alex Clarysse Newbie Karma 97

19 december 2021 13:44

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Zeer goede service. Het is de tweede maal dat ik een bestelling heb geplaatst bij Dragon Computers en opnieuw ben ik zeer tevreden over mijn nieuwe PC. Ook qua prijs/kwaliteit is het een uitstekende keuze.
Bij vragen krijg je vlot een duidelijk antwoord.

Verzending

De bestelling vond plaats tijdens een zeer drukke periode (Black Friday) en toch werd mijn PC verzonden binnen de aangegeven termijn. De levering gebeurde iets moeizamer met wat vertraging, maar deze vertraging was te wijten aan een probleem bij DPD.

Klantenservice

Vlotte respons op mails met duidelijke antwoorden. Ook tijdens drukke periodes.

FredyKGB Karma 3,02K

16 juli 2021 17:02

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

4 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Een moderne winkel met ouderwetse service, dit betekend de klant is nog echt koning hier. Dragoncomputers heeft mij van A tot Z geholpen met mijn build. Toen achteraf bleek dat het toch niet nodig was namen ze ook de computer zonder problemen terug. Alles is hier mogelijk!

Verzending

dat gebeurt met DPD in mijn optiek een mindere dienst, komt bij mij nooit aan de deur

Klantenservice

Vooral veel gesproken met Nevel maar iedereen daar is behulpzaam

Devillboy1985 Newbie Karma 89

5 juni 2021 23:29

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

dacht ik even dat ik 10 dagen moest wachten , na 5 dagen stond mijn nieuwe pc al lekker voor de deur en wat een beest van een pc. ik ben niet vlug tevreden maar deze keer echt super te vreden echt een aanrader en gedatileerd informatie.

JMeeuwissen Newbie Karma 165

23 mei 2021 10:31

Algemeen:

5 van 5 sterren

Verzending:

5 van 5 sterren

Klantenservice:

5 van 5 sterren

Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Wat een perfecte zaak om een PC te bestellen.
Contact via telefoon is heel pretig.
Men doet alles voor je om de Bestelling eerder voor je gereed te maken.
Dit is voor mij een blijvertje.

Verzending

Zelf opgehaald maar was wel 5 dagen eerder samengesteld voor mij.

Klantenservice

Goed bereikbaar en doen alles om je te helpen.

1 2 3 4 5 Volgende

Dragon Computers - Pricewatch Shopreviews - Reviews (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated:

Views: 6464

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.